an online Instagram web viewer

#kualalumpur medias

Photos, Video

#truefashion - Fashion breakfast in Milan statal university ..... 🎓👔👞☕️🥐 #fashion #luxury #cool #lifestyle #mfw #milan #paris #london #newyork #rome #madrid #moscow #abudhabi #dubai #losangeles #miami #tokyo #sidney #minsk #vladivostok #pechino #taiwan #singapore #taipei #kualalumpur #toronto #montecarlo #world #worldwide #sidney #mfw #truefashion #losangeles #lifestyle #paris #pechino #madrid #milan #luxury #world #kualalumpur #toronto #taiwan #vladivostok #montecarlo #moscow #abudhabi #singapore #miami #rome #cool #london #minsk #taipei #newyork #fashion #tokyo #dubai #worldwide 1 hour ago

NAK CANTIK BAK BIDADARI??? . TENGAH CARI JUBAH YG BAGI EFFECT KURUS??? . JADI MUSLIMAH TAPI TANAK ORG NAMPAK SELEKEH.. SIAPA KATA JUBAH YG MENUTUP AURAT SELEKEH?? . MAWADDAH SYARIE KAN ADA 😍😍😍 . ✔️DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” Yess ! yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. 😍😍😍 baru lahh mcm PRINCESSSOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?😘sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE tauu 💕💕💕 . #bidadarycollections #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #jubah #assalamualaikum #muslimah #muslimahootd #butik #butikonlinemalaysia #bajucantikdanmurah #cantik #kurus #jubahcantik #jubahsyarie #mawaddahsyarie #bajubridesmaid #gaunnikah #bajunikah #bajunikahmuslimah #patuhsyariah #bffriendly #wudhufriendly #jubatone #freeshawl #malaysia #kualalumpur #kl #penang #usahawan #wudhufriendly #aurainsta #bajunikahmuslimah #bajunikah #malaysia #butikonlinemalaysia #ajimaura #bidadarycollections #jubahcantik #muslimahootd #kualalumpur #freeshawl #bajucantikdanmurah #penang #mawaddahsyarie #jubah #gaunnikah #cantik #bffriendly #terapiinstagram #muslimah #butik #jubatone #kl #usahawan #bajubridesmaid #patuhsyariah #jubahsyarie #kurus #assalamualaikum 1 hour ago

. "DULU Vs. SKRG" . DULU kulit kering & mengelupas SKRG dh lembut bak sutera . DULU kulit penuh jerawat SKRG jerawat pun dh segan nk menyinggah. . DULU muka penuh kawah bak gunung merapi SKRG kawa dh terkambus . . DULU kulit berminyak SKRG dh x berminyak lagi . DULU whitehead & blackhead dh mcm bestfriend x pernah x melekat SKRG dh lesap terus . Anda salah seorang yg ada masalah seperti di atas? InsyaAllah kami sedia bantu. . Antara fungsi yg sangat efektif . 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . Jom lekaih order sblm kehabisan stok! Order sgt2 lajuuu skrg ni. . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! //www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . subscribe utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah #bajubaby #nakcantik #elanishserum #elanishbeauty #barangbaby #unikl #whiteglowserum #jeragat #kualalumpur #elanishwhiteglowserum #flawless #msu #kulitkusam #bazarpaknil #serum #onlineshopmalaysia #skincaremalaysia #bazaarpaknil #jerawat #igshopmalaysia #sayajualmurah #instashopmalaysia #uitm #trustedseller #visitmyig #mekapmurah #produkkecantikan #shahalam #sayajual #testimonielanishserum 1 hour ago

BABY G SHOCK WATERPROOF RM65 1pcs RM120 2pcs Fuction Waterproof Light Date/Day whatsApp 01133560416 hidayah //jamcouplemurah94.wasap.my #alhamdulillah #sayajualjam #sayajualjammurah #gshock #sayajual #gshockclub #gshockcouple #lokalah #gshockmurah #meletop #jamgshockmurah #babygshockmalaysia #jambabyg #igmalaysia #babygshock #gshockfrogmanmurah #jamgshockjelly #kualalumpur #jamcouplemalaysia #bazaarpaknil #jambabygmurah #jamgshockmalaysia #gshockcouplemurahmalaysia #gshockcouplemurah #lokalbrand #uptowndanaukota #alhamdulillah #jamgshockmalaysia #gshockmurah #gshockclub #gshockcouplemurahmalaysia #lokalah #kualalumpur #jambabyg #babygshock #jamgshockjelly #gshockcouple #igmalaysia #bazaarpaknil #jambabygmurah #uptowndanaukota #gshockcouplemurah #jamcouplemalaysia #sayajualjammurah #babygshockmalaysia #lokalbrand #sayajual #gshock #meletop #gshockfrogmanmurah #jamgshockmurah #sayajualjam 1 hour ago

🌸🛍DYXY BC CREAM RM90 SEMENANJUNG SABAH / SARAWAK ADD RM5 🌸🛍 . . . FREE GIFT NYX LIPGLOSS + PENGEPIT BULU MATA + MASCARA MAYBELLINE 🔥🎁🔥🎁 . . . . . Cod seluruh #terengganu . #paka #dungun #kerteh #kemasik #mesramall #uitmdungun . . . . #dyxy #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxypaka #dyxydungun #dyxykemaman #dyxykerteh #dyxycosmetic #kualalumpur #selangor #bangi #serdang #midvalley #ecmkuantan #banting #kedah #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemist #dyxyfacemistmurah #dyxy #serdang #kedah #dyxybrush #uitmdungun #dyxycosmetic #dyxykerteh #kualalumpur #ecmkuantan #banting #midvalley #dyxybccreamfoundation #kemasik #dungun #dyxyfacemist #mesramall #bangi #kerteh #terengganu #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxyfacemistmurah #dyxypaka #dyxykemaman #selangor #dyxyfacemistgreentea #paka #dyxydungun 1 hour ago

Testimoni !! 😘 😘 PEWIIT SKINCARE . Haish.. smakin hri smakin rmai yg bgi fedbck positif dan jatuh cnta dgn produk ni 😍 😍 . Tgk la hsilnya. ckup berkesan. dlu muka berjerawat parut2 jerwat kulit berminyak dan. skrg tgk la. smuanya sdh hilngflawless gitu!! Alhamdullillah.. ☺ . Haa..apa tnggu lgi Jom la order skrg sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉 Anda pasti berpuas hati.. 😃 . Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1 . 1 set mengandungi 👉 Pewiit Soap kulit kayu manis+bunga cengkih 👉 Day Cream uv protection SPF50 👉 Night Cream merawat serta memelihara kulit 👉 Pewiit Scar Serum merawat parut dan jeragat 👉 Treatment Cream mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun . Bagi 99 orang pertama anda akan dapat percuma ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen 125ml RM38 ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte RM41 ✔ FREE 4 Masker shiseido . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ 0169313439 📱📱Whatsapp @ 0169313439 📱📱Whatsapp @ 0169313439 ---------------------------------------------------- . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #nakcantik #sabunpewiit #surihatimrpilot #pewiitskincarehq #jeragat #kualalumpur #neelofa #kulitkusam #sayapakaisayajual #pewiitskincare #skincaremalaysia #jerawat #sayajualmurah #instashopmalaysia #pewiitsoap #pellavina #visitmyig #ukm #fattahamin #pellavinahq #produkkecantikan #sayajual #pewiitfoundation #upm #shahalam #umt #pewiitscarserum #ump 1 hour ago

. KENAPA MAKIN RAMAI REPEAT ORDER??? . Boleh dikatakan hampir 80peratus wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Elanish SERUM . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA EKSTRAK WITCH HAZEL VITAMIN C & E PROPOLIS LICORICE COLLAGEN dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! //www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . subscribe utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #bajubaby #nakcantik #elanishserum #elanishbeauty #sayajualskincare #malaysia #krimmuka #skincaremurah #jeragat #kualalumpur #putih #elanishwhiteglowserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #bazaarpaknil #jerawat #instashopmalaysia #visitmyig #mekapmurah #gebu #produkkecantikan #sayajual #shahalam #sunburn 1 hour ago

restok baru ! mickey hoodie girl type saiz medium ptp 19 labuh 28 rm 45 free sticker free postage sm tag kawan yang mencari berminat whatsapp 01136985376 #suprememalaysia #syjual #syjualonline #kamimemangliar #anakliar #kamitakjahat #streetwear #kualalumpur #lokalah #hypebeast #syjualmurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #ootdmalaysia #ootd #streetwear #championmalaysia #bundlekl #vintage #bundles #preloved #bapemalaysia #stussymalaysia #gengjrb #jrb #carhatt #kappa #fila #suprememy #kualalumpur #mickeymouse #streetwear #vintage #lokalah #ootd #ootdmalaysia #kualalumpur #kappa #syjual #gengjrb #mickeymouse #kamitakjahat #kamimemangliar #championmalaysia #syjualmurah #jrb #anakliar #bundlemalaya #bundles #suprememy #carhatt #bundlemalaysia #stussymalaysia #hypebeast #suprememalaysia #preloved #fila #bapemalaysia #bundlekl #syjualonline 1 hour ago

SENANG JE KAN!! . cara guna ELANISH SERUM . ✅ Selepas mencuci muka dengan pencuci muka picitkan 1-2 titis serum dan dot-dot kan keseluruh wajah 5 point wajah- dahi kedua belah pipi hidung dan dagu ✅ Sapu dan urut perlahan ke seluruh muka. ✅ Kemudian bolehlah memakai krim siang atau krim malam. ✅ Untuk kesan lebih efektif gunakan 2x sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. ✅ Serum ini juga akan memudahkan lagi penyerapan kebaikan krim-krim lain. . Nak harga PROMOSI?? . Whatsapp serum +6014-5449666 Whatsapp serum +6014-5449666 Whatsapp serum +6014-5449666 . . * Apa lagi tunggu?? order skrg peluang menjadi dealer pun kami buka cepat..cepat..cepat!! . . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #bajubaby #nakcantik #elanishserum #elanishbeauty #barangbaby #unikl #whiteglowserum #jeragat #kualalumpur #elanishwhiteglowserum #flawless #msu #kulitkusam #bazarpaknil #serum #skincaremalaysia #bazaarpaknil #jerawat #igshopmalaysia #instashopmalaysia #uitm #trustedseller #visitmyig #malaywedding #followme #malaysian #produkkecantikan #shahalam #sayajual #testimonielanishserum 1 hour ago

DHIA TUNIC EDISI II RM67SM/RM69SS MATERIAL COMO CREPE CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai SIZE SMLXLXXL CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai butang hiasan di hadapan baju dan zip sorok di sebalik bahagian butang -Mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan -Direka khas untuk pemakaian kasual dan ‘office wear’ -Material yang sangat selesa lembut dan jatuh terletak bila disarung -Fabric como crepe exclusive dan classy -Potongan tunic yg ‘gorgeous’ dengan sedikit belahan tepi di bahagian bawah KEISTIMEWAAN -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Design butang hiasan menyerlahkan lagi gaya moden dan fabulous -Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai -Material yang sangat selesa lembut dan jatuh terletak -Tampil bergaya ke pejabat pusat membeli belah mahupun keluar bersantai -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan UP TO DATE dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa terus sarung dan siap. APA YG LEBIH ISTIMEWA -Boleh digayakan dengan jeans palazo pants mahupun skirt untuk mempelbagaikan cara pemakaian mengikut kesesuaian masa dan tempat Nak order? Whatsapp Ain 0196500658 Terima kasih. #sayajual #blousemurah #blousecantik #dresslabuh #dresslawa #dropshipwanted #kurungmalaysia #slotakasia #inijugakamanah #aurora #awaksukasayatak #dramasangat #uitmshahalam #kurungraya #koleksiraya2017 #dramasangat #blouseplussize #peplummurah #peplumcantik #kualalumpur #likeforlike #f4f #ootd #jubahplainmurah #igupdate #bellablouse786 #dollsareemurah #bajubridesmaidmurah #blouseplussize #jubahplainmurah #awaksukasayatak #igupdate #kurungmalaysia #likeforlike #peplummurah #bellablouse786 #slotakasia #ootd #kualalumpur #blousemurah #uitmshahalam #dramasangat #bajubridesmaidmurah #aurora #peplumcantik #dresslawa #f4f #dollsareemurah #dropshipwanted #koleksiraya2017 #kurungraya #dresslabuh #blousecantik #sayajual #inijugakamanah 1 hour ago

It is often in the Darkest skies that we see the Brightest Stars - Richard Evans And shes shone around every corner of my day.. Thanks for being around @intanmarselly 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ #coupe #couplegoals #malaysia #tower #kualalumpur #light #sky #travel #socialenvy #PleaseForgiveMe #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #traveling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel #couplegoals #tourism #traveling #tower #instagood #malaysia #instago #pleaseforgiveme #kualalumpur #fun #sky #socialenvy #travelgram #coupe #trip #vacation #instatraveling #photooftheday #visiting #travel #light #instapassport #tourist #mytravelgram #holiday #instatravel #igtravel #travelingram 1 hour ago

Asalamualaikum Runner merangkap.Agent pudingraja.gombak. Ada yang nak.cari duit sampingan..kami pudingraja.gombak membuka peluang untuk anda menjadi agent. Harga diskaun yang berbaloi-baloi kami beri. Banyak dapat jualan...banyak diskaun kami beri. Berminat..meh bincang bagi jadi. //www.wasap.my//60175805067 #royalpudding #gombak #selayang #selangor #kualalumpur #Ipohpudingraja #perakpudingraja #delivery #delicious #Walaikumusalam #sayajual #jalaemaspudingdiraja #jalaemas #cod #berkuahkastardpekat #manismeleleh #berbukapuasa #pencucimulut #pisanglemakmanis #manisletting #telurkamibasuhdulu #doorgift #hantarankawin #makanberadab #raredanklasik #takpernahtaksedap #manismeleleh #pencucimulut #manisletting #delicious #royalpudding #pisanglemakmanis #gombak #raredanklasik #kualalumpur #doorgift #berkuahkastardpekat #ipohpudingraja #makanberadab #hantarankawin #perakpudingraja #cod #takpernahtaksedap #selayang #walaikumusalam #jalaemas #berbukapuasa #jalaemaspudingdiraja #selangor #delivery #sayajual #telurkamibasuhdulu 1 hour ago

Jom dptkn free gift super duper special kami.. 5free gift menanti anda *eye shadow *blusher *eye mask *Lipstick *eyeliner Hanya utk set Basic Lady.. Jom whatsapp laju2.. 0148110581 #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxyklang #dyxysemenyih #dyxyshahalam #dyxykl #dyxyjalankebun #kualalumpur #klang #produkviral #dyxymalaysia #sayajualdyxy #agentdyxy #stokisdyxy #glowingflawless #asyallie #shafiqahaina #elfiraloy #fattahamiz #fattzura #lofattah #teamfazz #dyxyroadto50k #lofattah #shafiqahaina #sayajualdyxy #fattzura #dyxycosmetics #glowingflawless #dyxybrush #dyxyklang #teamfazz #produkviral #asyallie #kualalumpur #fattahamiz #dyxyshahalam #dyxybccreamfoundation #dyxykl #dyxyjalankebun #agentdyxy #dyxysemenyih #stokisdyxy #dyxybccreambydyana #dyxykajang #dyxymalaysia #klang #dyxyroadto50k #dyxygreenteafacemist #elfiraloy #teamdyxy 1 hour ago

#truefashion - Fashion breakfast in Milan statal university ..... 🎓👔👞☕️🥐 #fashion #luxury #cool #lifestyle #mfw #milan #paris #london #newyork #rome #madrid #moscow #abudhabi #dubai #losangeles #miami #tokyo #sidney #minsk #vladivostok #pechino #taiwan #singapore #taipei #kualalumpur #toronto #montecarlo #world #worldwide #sidney #mfw #truefashion #losangeles #lifestyle #paris #pechino #madrid #milan #luxury #world #kualalumpur #toronto #taiwan #vladivostok #montecarlo #moscow #abudhabi #singapore #miami #rome #cool #london #minsk #taipei #newyork #fashion #tokyo #dubai #worldwide 1 hour ago