an online Instagram web viewer

#lipmattemalaysia medias

Photos, Video

Korang pernah tak alami masalah bila pakai lipmatte dalam sekelip mata eh dah tanggal daheh bibir dah kering eh kulit bibir mengelupas 😤 . Ala tak best kan bila situasi macamni berlaku. Baru nak melaram bibir mugil matte mokcun kat rumah kenduri jiran sekali baru sesuap nasi ehh dah hilan kesan lipmatte yang beria disapu tadi. . Ehh sekarang Aten dah tak lalui segala masalah ni okay. Sejak kenal Sistho Lipmatte Creme bibir Aten selalu berseri dengan warna yang menarik. . Paling best bibir lembap je walaupun matte. Sapuan pun kemas dan tak mudah tertanggal walaupun hirup semangkuk tomyam. . Paling best lagi ringan sangat di bibir dan bau honeydew tu rasa macam tengah makan gula-gula. . Harga RM35 je exclude postage. Grab cepat tau korang sebab memang laku keras. . Promise k whatsapp Aten untuk grab Sistho Lipmatte Creme yang power ni 🙌🏻 . #Sistholipmatte #sisthopenang #sayajual #lipmattemalaysia #lipmattepower #makeupaddict #makeup #instabusiness #sayajuallipmatte #lipmatteviral #nudelipmatte #boldlipmatte #lipmatte #lipmattemurah #sistholipmatte #makeup #instabusiness #lipmatteviral #sayajual #sisthopenang #makeupaddict #lipmatte #lipmattepower #nudelipmatte #sayajuallipmatte #lipmattemalaysia #boldlipmatte #lipmattemurah 1 hour ago

[ SAPA KAT SINI SELALU TUMBUH JERAWAT PASIR? ] . . Jerawat pasir merupakan masalah common utk ramai org di luar sana. Jerawat pasir selalu tumbuh di sekitar dahi tepi hidung & dagu. Ia berpunca daripada lebihan minyak yang dihasilkan kulit bercampur dengan kotoran serta bakteria. Walaupun ia kecil tapi boleh merebak dan menjadi jerawat batu. . . Sebab tu kami sarankan semua #ephyralovers untuk cuci muka dengan bersih menggunakan Ephyra Skin Bar. Ekstrak carrot seaweed dan bearberry alpha arbutin terbukti boleh buang segala kotoran & lebihan minyak pada kulit wajah seterusnya hapuskan jerawat pasir & jadikan kulit lebih cerah serta tiada lagi kekusaman! ❤️ . . 🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸 . Mehhh whatapp 0193003885 utk dapatkan -EPHYRA AWARD WINNING PRODUK . Saya ulang Whatapp jek 0193003885 .Nk lg cepat tekan jek 📱 www.wasap.my/60193003885 www.wasap.my/60193003885 www.wasap.my/60193003885 . . Nak COD pun boleh... C.O.D area Sekitar Johor BahruSkudaiPasir GudangMuarAyer HitamBatu pahatBandar Kluang Bandar Kota Tinggi Pontian Senai Pulai Gelang PatahTebrau PlentongUlu Tiram.. 🚗🚗🚗🚚🚚🚚 Postage seluruh Malaysia n Singapura.. Jom sama2 cantik dari dalam n luar...😍 *T&C Follow instagram @ephyra_jb //www.instagram.com/ephyra_jb/ . Follow facebook ephyrajb //m.facebook.com/ephyrajb/ #ephyra #ephyralips #creamtomattelip #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #lipmatte #johor #johorean #johorbahru #batupahat #pasirgudang #kotatinggi #muar #kluang #pulai #pontian . . #ephyra #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #ephyra2u #johorbahru #kluang #longlastinglipmatte #johor #creamtomattelip #ephyralips #lipmatte #pontian #ephyralovers #ephyra2u #ephyrasuperhealthbrand #pulai #kotatinggi #lipmattemalaysia #batupahat #ephyra5years #ephyra #muar #johorean #pasirgudang 1 hour ago

Nak berjaya jangan bagi alasan tapi bagi USAHA. . . BOLEH? . . STOKIS AGEN dan DROPSHIP Team Platinum Tixara dialu-alukan ❤ . . Stokis Modal RM2800 Agen Modal RM380 Dropship Yuran id RM20 . . Berhenti bagi alasan dan mula gapai IMPIAN! . . WASAP +60132099431 . . #mervecosmetics #MerveStokist #lipmattemalaysia #gorgeousjuice #fashionvalet #Cinderevfa #mervebangi #merveputrajaya #SkinCareMerve #SkinCareHalal #sephoramalaysia #mekap #bazaarpaknil #makeupmalaysia #coachoriginalmalaysia #sayajual #prelovedcoachmalaysia #coachmalaysia #minazlovers #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #putrajaya #bangi #bangisentral #presintdiplomatik #muabangi #Shawlmalaysia #mervecosmetics #mervebangi #skincaremerve #sayajual #shawlmalaysia #sephoramalaysia #skincarehalal #mervestokist #minazlovers #dropshipdiperlukan #gorgeousjuice #merveputrajaya #presintdiplomatik #cinderevfa #bangi #fashionvalet #muabangi #makeupmalaysia #lipmattemalaysia #coachmalaysia #putrajaya #mekap #coachoriginalmalaysia #agendiperlukan #bazaarpaknil #bangisentral #prelovedcoachmalaysia 1 hour ago

The Bibir Scrub ni mmg sgt best. Dia membantu menghilangkan sel kulit mati dan kering2 dibibir. Scrub ni juga mengurangkan bibir pucat & merekah dan Mengembalikan warna asal bibir. . Bahan2 yang digunakan pastilah selamat dan halal. Semuanya terdiri drpd bhn2 organik spt Organic brown sugar high quality EO olive oil extra virgin vitamin C and pure honey . Harga Rm10 Postage RM8sm/ RM12ss . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bibirgelap #bibirkering #bibircantik #bibirpecah #bibirhitam #bibirmerah #bibirkusam #bibirmenggelupas #bibirmerah #bibirpink #lipbalmmalaysia #lipbalmmurah #lipbalmorganik #lipscrubmalaysia #lipscrubhomemade #lipscrubmurah #lipserummalaysia #lipserummurah #sayajual #sayajualmurah #penjagaanbibir #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipmattemalaysia #liptintmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #liptreatmentmalaysia #lipcaremalaysia #cosmeticmalaysia #bibirmenggelupas #bibirkusam #sayajual #lipserummalaysia #bibirgelap #bibircantik #lipscrubmalaysia #bibirkering #lipscrubhomemade #bibirhitam #sayajualmurah #penjagaanbibir #liptintmalaysia #lipserummurah #liptreatmentmalaysia #lipstickmalaysia #bibirmerah #bibirpink #lipbalmmurah #lipbalmmalaysia #lipmattemalaysia #kosmetikmalaysia #lipbalmorganik #bibirpecah #makeupmalaysia #lipscrubmurah #lipcaremalaysia 1 hour ago

Our lovely customer @cherryroro in #Adn. So lovely. Adn is one of the best seller. A shade that everyone must have. Sweet and soft like a bubblegum. Yummy! ❤️😘 . . #mattelipstick #makeupessential #makeupartistmalaysia #hermo #maybelline #hudabeauty #dropshipwanted #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #resellersahgetshera #kecantikan #sayasukamakeup #makeupjunkie #naturalmakeup #viral #lipmattemalaysia #cosmetics #beauty #kedaionline #igshopmalaysia #sayajualkosmetik #agentwanted #maybelline #hermo #viral #kecantikan #dropshipdiperlukan #makeupartistmalaysia #beauty #naturalmakeup #agentdiperlukan #adn #cosmetics #makeupessential #mattelipstick #dropshipwanted #sayasukamakeup #makeupjunkie #kedaionline #lipmattemalaysia #hudabeauty #igshopmalaysia #resellersahgetshera #sayajualkosmetik 1 hour ago

Aduhh meleleh air liur dengan sistho lipmatte talkative ni. Sis yang pompuan pon rasa insecure tau 🙈 Sapa ada rasa yang sama ? 😅 Mana tak nya buat bibir si pemakai cantik effect mugil + seksii gituu ala² awekzz korea #sistholipmatte #sistho #sistholipmatteampang #lipmatte #lipmattemurah #lipmatteoffer #lipmattecantik #lipmattemalaysia #murah #terlajaklaris #terlajakmurah #terlajakcantik #hotitem #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarkarat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #bibircantik #makeuptutorial #makeupmurah #makeupartist #teamciknis #bibirmenggelupas #terlajakcantik #sistho #lipmatte #bibircantik #terlajaklaris #bibirkering #bazaarkarat #lipmattecantik #makeupmurah #terlajakmurah #bibirhitam #sistholipmatteampang #lipmattemurah #sistholipmatte #hotitem #lipmatteoffer #murah #lipmattemalaysia #makeuptutorial #makeupartist #teamciknis #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah 1 hour ago

Our agent in Sabah @nabilahaena in #Zara. So stunning brave and high in spirit when you put on this . Boost your confidence with Zara. ❤️ . . #mattelipstick #makeupessential #makeupartistmalaysia #hermo #maybelline #hudabeauty #dropshipwanted #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan #resellersahgetshera #kecantikan #sayasukamakeup #makeupjunkie #naturalmakeup #viral #lipmattemalaysia #cosmetics #beauty #kedaionline #igshopmalaysia #sayajualkosmetik #agentwanted #zara #maybelline #hermo #viral #kecantikan #dropshipdiperlukan #makeupartistmalaysia #beauty #naturalmakeup #agentdiperlukan #cosmetics #makeupessential #mattelipstick #dropshipwanted #sayasukamakeup #makeupjunkie #kedaionline #lipmattemalaysia #hudabeauty #igshopmalaysia #resellersahgetshera #sayajualkosmetik 1 hour ago

WHISPER NUDE PRICE RM 30/each exclude postage . . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E&Jojoba Oil. 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . 👉🏼Whatsapp 019 737 3770 for order 👉🏼Bleh dapatkan juga dari pengedar/dropship ephyra 👉🏼 Beli di Website- link @ profile bio. . . #ephyra #ephyralips #creamtomattelip #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatte #longlastinglipmatte #creamtomattelip #ephyralips #ephyra 57 minutes ago

Yezza! . Cust kite da dpt lip matte die . Shade im yours . Ws kite cpt untuk colour2 yg still available 😘 . . #faraellelipmatte #vitaminelipmatte #lipmattemalaysia #lipmattewangi #lipmattemesrawuduk #lipmattemurah #revealyourhiddenbeauty #lipmattecreammalaysia #lipcreammalaysia #lipmattefaraelle #lipstickmattemalaysia #lipcreammattemalaysia #kebayamurah #kebarung #kebayamurah #lipmattewangi #lipstickmattemalaysia #faraellelipmatte #lipmattefaraelle #lipcreammattemalaysia #kebarung #lipmattecreammalaysia #lipmattemalaysia #vitaminelipmatte #revealyourhiddenbeauty #lipcreammalaysia #lipmattemesrawuduk #lipmattemurah 55 minutes ago

CONFIRM JATUH CINTA KAN?!! . . Sapa-sapa je yang guna EPHYRA LIPS utk pertama kali nya - confirm memang akan repeat order lagi!!! . . Sapa lah tak suka kalau dgn RM 30 je sebatang korang dapat 😍 Mai sapa lagi nk try dm sis Lelaju.. Whatsapp #0149272708 . . EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK Cream-to-Matte Lip . . 💋 Affordable Lip Matte. . 💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik. . 💋 Wudhu Friendly mudah ditanggalkan . 💋 5 Stunning for All Skin Tones - colour memang in & trendy . 💋 Long Lasting & Light Weight - rasa ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit tak berminyak & memang warnanya cantik! . 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering . . #ephyralips #ephyralipsmatte #creamtomattelip #lipmattemalaysia #ephyralovers #0149272708 #lipmattemalaysia #ephyralovers #creamtomattelip #ephyralips #ephyralipsmatte 49 minutes ago

SUMMER BLAZE PRICE RM 30/each exclude postage . . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E&Jojoba Oil. 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . 👉🏼Whatsapp 019 737 3770 for order 👉🏼Bleh dapatkan juga dari pengedar/dropship ephyra 👉🏼 Beli di Website- link @ profile bio. . . #ephyra #ephyralips #creamtomattelip #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatte #longlastinglipmatte #creamtomattelip #ephyralips #ephyra 48 minutes ago

WHISPER NUDE PRICE RM 30/each exclude postage . . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E&Jojoba Oil. 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . 👉🏼Whatsapp 019 737 3770 for order 👉🏼Bleh dapatkan juga dari pengedar/dropship ephyra 👉🏼 Beli di Website- link @ profile bio. . . #ephyra #ephyralips #creamtomattelip #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatte #longlastinglipmatte #creamtomattelip #ephyralips #ephyra 45 minutes ago

"AKHIRNYA DIANA JUMPA JUGAK LIP MATTE COLOUR YG BUAT KULIT JADI TAK PUCAT!!!" . . Girls!!!! Looked! Sapa ni yang dah jatuh cinta dengan EPHYRA LIPS? Of coz lah the beautiful DIANA DANIELLE! . . Cuba tengok video ni semua warna cantik-cantik kan... sesuai dgn semua skin tone and paling best sbb xkeringkan bibir & tak nampak pun garis-garis masa pakai. Smooth & Velvety Finishing! . Sapa yg nak EPHYRA LIPS??? Cepat komen "PM" kami sekarang 👇🏻👇🏻👇🏻 . . Berbaloi tau! RM30 je sebatang! Nak order??? . 👉🏼Whatsapp #0149272708 . . #ephyralips #creamtomattelip #lipmattemalaysia #longlastinglipmatte #ephyra #ephyra2u #ephyralovers #ephyradealers #ephyradealers #longlastinglipmatte #creamtomattelip #ephyralips #0149272708 #lipmattemalaysia #ephyralovers #ephyra #ephyra2u 39 minutes ago

SALE habiskan stok. Paling murah sis bg RM25‼️Harga asal RM30‼️Beli 4 pc FREE POSTAGE ENTIRE MALAYSIA‼️All READYSTOK .Lip Matte that very lasting even easy to remove. Plus this lipmatte wil not dry your lips💋. WhatsApp +60192423019. #odessalipmattecream #odessalipstickmatte #lipmatte #lipmattemurah #odessalipsticks #matte #lipstick #lip #odessa #ods #beauty #makeup #odessacosmetic #mattelove #odessalipmatte #lipmattemalaysia #sayajualmakeup #lipmattemurah #lipstickmatte #makeuplover #sephora #muamalaysia #makeupmurah #lipstickmurah #lipmatteoriginal #sayajual #muamalaysia #muaselangor #muakl #muamelaka #odessa #odessalipmatte #matte #makeup #muamelaka #sayajual #lip #lipstick #lipmatte #ods #muaselangor #beauty #makeupmurah #sayajualmakeup #mattelove #lipmattemurah #makeuplover #lipstickmatte #lipstickmurah #odessalipstickmatte #muamalaysia #sephora #lipmatteoriginal #muakl #odessalipsticks #lipmattemalaysia #odessalipmattecream #odessacosmetic 37 minutes ago

SENTIASA BAWAK PI MANA PUNNN! . . Lawa kan EPHYRA LIPS in Pink Peony. Memang cantik & sweet. Senang nak bawak g mana pun. Nak apply pun mudah. Just swipe sikit and colour dia mmg pigmented! . . RM30 je sebatang tau!!! Tapi kualiti memang TIP TOP! . . 🌸Nak order??? 🌸 . 👉🏼Whatsapp #0149272708 . . #ephyralipsmatte #ephyralips #creamtomattelip #lipmattemalaysia #ephyralovers #0149272708 #lipmattemalaysia #ephyralovers #creamtomattelip #ephyralips #ephyralipsmatte 36 minutes ago

Saya seorang guru. Sy mengajar subjek sains tingkatan 1 dan tingkatan 3. Masa di sek sy banyak focus kpd tugas hakiki sy. Masa bisness sy adalah selepas habis waktu sekolah. 😃😃😃😃 . Urusan cod dan pengeposan biasanya sy akan lakukan selepas habis waktu sekolah. Sekiranya saya terlibat dgn tugas luar sy akan pass semua order pada team agen dan team dropship sy. Alhamdulilah mereka sgt efisyen dan pantas! 🤗🤗🤗🤗🤗 . Sekiranya anda mempunyai masalah berkaitan pemilihan Skincare yg sesuai dgn kulit anda jangan malu2 dan segan utk bertanya. Okeh? 😀😀😀😀 . Apa2 hal roger2 ya? . Have a nice Tuesday peeps! 😍😍😍😍 . #cikgusekolahmenengah #charmsperlis #charmsglow #starglowmalaysia #starglowperlis #charmsfoundation #solekdanrawat #charmsraiseyourlife # #charmsfoundationperlis #charmsfoundationmalaysia #starglowscrub #lubukkecantikan #bestskincare #naturalingredients #lipmattemalaysia #lipbalm #lipcharms #agenwantedcharms #stokiswanted #faharaskincare #freegift #freesample #freegst #lipcharms #lipmattemalaysia #skincare #naturalproduct #naturalingredients #bestskincare #simplemakeup #stokischarmsperlis #boneetacharms #boneeta #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #titiankasih #agenwantedcharms #freegift #charmsraiseyourlife #titiankasih #boneetacharms #stokiswanted #faharaskincare #charmsfoundationperlis #cikgusekolahmenengah #solekdanrawat #naturalproduct #starglowscrub #freegst #stokischarmsperlis #charmsfoundationmalaysia #freesample #bestskincare #charmsfoundation #charmsglow #charmsperlis #starglowmalaysia #simplemakeup #naturalingredients #lipmattemalaysia #starglowperlis #lipcharms #boneeta #lubukkecantikan #skincare #lipbalm 22 minutes ago

COD hari ini. Yg pos punya dah selamattt...xdan snap gmbr...😂😂😂 . . Byk sgt parcel smpai kalut lupa nak snap! Kikiki! 🤣🤣 . . Btw cikgu nak solat kejap pastu ada meeting ptg ni. Apa2 wassup okay? 🤗🤗🤗 . . #charmsfoundation #solekdanrawat #charmsraiseyourlife # #charmsfoundationperlis #charmsfoundationmalaysia #starglowscrub #lubukkecantikan #bestskincare #naturalingredients #lipmattemalaysia #lipbalm #lipcharms #agenwantedcharms #stokiswanted #faharaskincare #freegift #freesample #freegst #lipcharms #lipmattemalaysia #skincare #naturalproduct #naturalingredients #bestskincare #simplemakeup #stokischarmsperlis #boneetacharms #boneeta #solekdanrawat #charmsraiseyourlife #titiankasih #agenwantedcharms #freegift #charmsraiseyourlife #titiankasih #boneetacharms #stokiswanted #faharaskincare #charmsfoundationperlis #solekdanrawat #naturalproduct #starglowscrub #freegst #stokischarmsperlis #charmsfoundationmalaysia #freesample #bestskincare #charmsfoundation #simplemakeup #naturalingredients #lipmattemalaysia #lipcharms #boneeta #lubukkecantikan #skincare #lipbalm 21 minutes ago