an online Instagram web viewer

#orange medias

Photos, Video

Kita digalakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran lima kali sehari. . Namun kekangan masa dan tekanan kehidupan masa kini menyebabkan vitamin C tidak dapat diserap oleh badan secara optimum dan lebih banyak keluar melalui air kencing. . Menurut Dr Bruce Miller dos yang dicadangkan ialah 500mg sehari iaitu bersamaan 7 setengah biji Oren. . Jika kita mampu tidak perlulah menelan pil tetapi jika sebaliknya adalah dinasihatkan agar mendapatkannya dalam bentuk tablet. . ๐ŸŠTetapi untuk proses pemutihan dan kecantikan dos vitamin c yang dicadangkan untuk sehari ialah 1000 - 2000 mg .Serius best gile consume #vitC effect yg sy sendiri rase dn yg paling best giler2 tdi satu je gile ni dua kali gile so total 3 kali giler ahahahha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ abai kn dn sambong balik bila muka tk berminyak lagiii !!!!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Sy ada malah kulit muka berminyak dn bila consume #vitaminc mmng awesome laa ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ‘ฏ๐Ÿ’ž Malah dia tak jadi kan kulit muka kita kering pn dia bg effect yg semua org pepuan love pd skin dia org iaitu lembap2 je dia jadikan kulit muka kita tenga tk berminyak tak kering. Serius korang akn love pd skin korang bila consume #vitaminc by #naturespromise ni. Tak percaya terpulang la๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ saya dh rasai nye dh. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #naturespromise #naturalproducts Vitamin C ni bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut 1 Meningkatkan tahap imune system 2 Mengurangkan Gejala Selsema 3 Mempercepatkan pemulihan luka 4 Sihatkan gusi 5 Merawat asma dan elergi 6 Mengelakan dari cataract 7 Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer 8 Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin 9 Menghaluskan tumit kaki..tiada lagi rekahan WHATSAPP 0173655747 . ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ TRY NOW ONLY RM 55 EACH." . ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ TRY NOW ONLY RM 55 EACH." #vitaminc #collagen #catarac #health #naturalproducts #vitc #skinfood #vitac #vitaminsea #asthma #flu #alergy #naturespromise #orange 7 minutes ago

B r e a k f a s t โ˜•๐Ÿ“ #homemade #yum #breakfast #breakfasttime #waffles #chocolate #orangejuice #orange #strawberry #raspberry #blackberry #food #petitdejaulit #sunday #home #bed #decoration #picture #picoftheday #photography #instamoment #instagrammers #photography #raspberry #bed #breakfasttime #waffles #blackberry #instamoment #orangejuice #picoftheday #homemade #chocolate #sunday #petitdejaulit #decoration #instagrammers #yum #food #breakfast #strawberry #picture #orange #home 1 hour ago

Glitter Pumpkin Halloween Makeup ๐ŸŽจโœจ . . Created with @officialsnazaroo and @mehronmakeup facepaints ๐ŸŽจ @glitterexpress1 Glitter โœจ๐Ÿ’— @morphebrushes @crownbrushuk @officialsnazaroo brushes. @morpheeyeshadows #halloweenmakeup #halloween #makeup #undiscovered_muas #snazaroo #snazaroofacepaint #mehron #mehronmakeup #facepaint #facepaintingideas #halloweenpumpkin #pumpkinmakeup #pumpkinlife #specialeffectsmakeup #undiscovered_muas #glitter #glittermakeup #glitterlife #glampumpkin #morphe #morpheeyeshadow #halloweenlife #eyelashes #falseeyelashes #wigs #wiglife #dressup #glamourhorrormakeup #autumn๐Ÿ #autumnhalloween #orange #snazaroo #eyelashes #wiglife #pumpkinmakeup #specialeffectsmakeup #halloweenmakeup #autumnhalloween #glitterlife #halloweenpumpkin #mehronmakeup #glittermakeup #autumn๐Ÿ #makeup #snazaroofacepaint #glitter #facepaint #glamourhorrormakeup #glampumpkin #dressup #undiscovered_muas #facepaintingideas #morphe #mehron #falseeyelashes #wigs #halloween #morpheeyeshadow #halloweenlife #pumpkinlife #orange 1 hour ago

ๆ˜จๆ—ฅใจไปŠๆ—ฅใง6ไธ‡ใใ‚‰ใ„ไฝฟใฃใŸ๐Ÿ’ธ ใพใ ็ตฆๆ–™ๆ—ฅ้ŽใŽใฆ2ๆ—ฅ็›ฎใ€‚็ฏ€็ด„ใ—ใพใ™ใ€‚ #murua #parco #sakae #pierce #accessary #novelty #cute #purple #orange #green #winner #instagood #instagram #dayoff #sunday #rain #typhoon #l4l #f4f #l4l #purple #cute #f4f #murua #sunday #pierce #typhoon #sakae #dayoff #instagram #accessary #parco #rain #winner #novelty #instagood #orange #green 1 hour ago